Mail ons!

BY Trust.png
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Love BY Trust

Blog BY Insights

Love BY Trust

Marlies de Ruyter de Wildt

Speciaal voor vandaag mijn logo 'ver-Valentijnd'. Love BY Trust: want liefde zonder vertrouwen heeft weinig waarde. Privé en op het werk, voor organisaties en hun stakeholders, voor leiders en hun collega's, voor merken en hun fans. Zo logisch en toch vergeten we wel eens dat er zonder communicatie geen sprake is van een relatie, dat er zonder respect geen basis is voor liefde en dat zonder vertrouwen elke inspanning energie kost. Vertrouwen is de fundering onder alles wat we doen. Het is dat ene aspect dat de kwaliteit bepaalt van iedere relatie en zorgt voor een positieve invloed op de groei en succes van leiders, teams en organisaties. Herkenbaar? Een wenkend perspectief? Happy Valentijnsdag, have a lovely day: bytrust.nl