Mail ons!

BY Trust.png
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Schermafbeelding 2018-11-14 om 19.17.56.png

Over ons

MARLIES DE RUYTER DE WILDT 

Marlies is oprichter en eigenaar van BY TRUST BV. Zij is een katalysator voor kwaliteit. Kijkend naar wat er is, zet ze mensen en processen in beweging. Met haar ervaring, empathie en daadkracht slaat ze blijvende bruggen. Tussen intern en extern, strategie en praktijk, en tussen boardroom en business.

Marlies heeft een trackrecord van ruim 20 jaar ervaring in verschillende bestuurlijke en leidinggevende posities op het gebied van internationale marketing en branding. Zij combineert dit voor opdrachtgevers met haar strategisch inlevingsvermogen, snel begrip van complexe onderwerpen en heeft de capaciteit tot de essentie door te dringen. Zij staat bekend om haar doelgerichte aanpak en haar vermogen om langdurige relaties te bouwen.

'Ik zie van dichtbij het geweldige effect van vertrouwen. Energie komt vrij, teamgevoel groeit, spanningen lossen zich op en scepsis gaat naar de achtergrond. Geweldig om te zien wat er dan in korte tijd wordt bereikt. Ik help graag barrières te doorbreken en nieuw perspectief te bieden. Naast mijn ervaring en die van mijn collega-specialisten voeg ik een goede dosis durf en aanstekelijk optimisme toe. Zo breng Ik het vertrouwen terug en laat het team vliegen. Ook al is het soms even zoeken, er is altijd een waakvlammetje. Overal en bij iedereen.’

When trust issues are resolved, quality happens at all levels

Activiteiten  

 • Oprichter en eigenaar BY TRUST BV

 • Voorzitter Raad van Toezicht Hersenstichting (sinds 2011)

 • Lid Raad van Toezicht Bevolkingsonderzoek Zuid-West (sinds 2012), voorzitter Remuneratiecommissie

 • Publicatie ‘Voorkom Toezicht met een dode hoek’. Onderzoek naar de integratie van cultuur, gedrag en reputatie in de toezichtsroutine

 • Lid Raad van Advies Stichting Michiel de Ruyter

 • Directie Ogilvy & Mather Amsterdam, Client Services Director FHV BBDO Amsterdam

Ervaren toezichthouder

Maatschappelijk is Marlies ruim 7 jaar actief als toezichthouder.

Deze functies inspireerden haar om onderzoek te doen onder commissarissen naar de integratie van cultuur, gedrag en reputatie in de toezichtsroutine. Recent publiceerde zij de bevindingen in ‘Voorkom toezicht met een dode hoek’.


NETWERK VOOR KWALITEIT  

BY TRUST werkt met de kennis en ervaring van professionals. Precies dat en wie er nodig is. Zelfstandige denkers op het gebied van leiderschapsontwikkeling, organisatie-ontwikkeling, identiteit, cultuurversterking en communicatie. Onze kennis van veel sectoren, straegisch voorstellingsvermogen en de capaciteit om snel tot de essentie te komen van complexe onderwerpen.

We ontwikkelen, ontwerpen, visualiseren, en schrijven, van veranderaanpak tot communicatieprogramma. En ondersteunen en begeleiden van de beslissing in de boardroom tot de implementatie op de werkvloer. We staan bekend om onze resultaatgerichte aanpak en delen dezelfde drive en service mentaliteit om opdrachten tot een succes te maken.


SPECIALISTEN

 • Leiderschapsontwikkeling

 • Identiteit

 • Cultuurversterking

 • Design

 • Communicatie